Video Marketing

Hoeveel video-uren T36 al de wereld in heeft gestuurd, valt niet meer te becijferen. Allemaal klussen die we na distributie monitoren, waardoor we kunnen zien wat werkt en wat niét werkt. Wat we zeker weten: videomarketing is super-effectief. Een slimme zwerm geschakelde video’s kan een hele community inspireren. Of prospects onthullen die eerst schuil gingen in de massa. T36 is in staat om met videomarketing vooraf aan te geven welk bereik gehaald gaat worden.

En dan dit: waarom zet je je team niet aan het werk met vloggen? Vloggen genereert veel aandacht en personality. We hoeven alleen maar je collega’s op de werkvloer te inspireren met een workshop. We vinden het super-spannend om de innovaties van Vimeo, YouTube, Facebook en andere platforms in te zetten en te delen met onze relaties.

Videomarketing is tegenwoordig een enorm vakgebied. Wat je daarin vooral nodig hebt is focus. Als nieuwe makers van vlogs enthousiast aan de slag gaan – en wij helpen met techniek en strategie – kun je ontzettend veel bereiken. Nieuw prospects, accounts of nieuwe medewerkers zijn beter te bereiken dan ooit.

Bart Temme Zuid-Limburg campagne

In de afgelopen jaren werkten we op het terrein van videomarketing voor Koraalgroep, Regiobranding Zuid-Limburg, Positieve Gezondheid, Esoate en Rotary Nederland.