Video Marketing

Met videomarketing heeft T36 veel ervaring. Als je bijvoorbeeld een slimme zwerm geschakelde video’s in roulatie brengt, kan dat heel wat impact hebben. Meestal is videomarketing onderdeel van een campgne. T36 is in staat om zulke projecten continuïteit en reikwijdte te bieden. Binnen iedere begroting.

We zetten bovendien regelmatig het team van de opdrachtgever aan het werk met vloggen. Vloggen geeft marketing namelijk veel personality, maar dan moeten we wel de mensen op de werkvloer inspireren met workshops en voordrachten. We vinden het super-spannend om innovaties van Vimeo, YouTube, Facebook en andere platforms –  uit te proberen en als eerste in te zetten.

Videomarketing vereist focus. En vooral op de inhoud. Als nieuwe makers van deze video’s en vlogs enthousiast aan de slag gaan – en wij de inhoud bewaken – kun je ontzettend veel kijkers raken. Wij vinden het dan weer leuk om die video’s snel onder de aandacht te brengen bij prospects, accounts of nieuwe medewerkers. Er kan nu zoveel meer dan ooit.

In de afgelopen jaren werkten we op het terrein van videomarketing voor Koraalgroep, Regiobranding Zuid-Limburg, Positieve Gezondheid, Esoate en Rotary Nederland.