Services en Support met Video

Sommige video oplossingen van T36 hebben een superpraktische werking. Zoals vaak: geen tijd, geen budget. Man, wat hebben we een ervaring met last-minute producties. En die zien er toch allemaal professioneel uit.

Vertel het niet verder, maar dan moet je Nico hebben:
Kantoor: 0031 43 325 59 28 – Mobiele: 0031 6 54953711 – mail: [email protected]

UM, Maastricht, University, services
Video-item

Een vlotte videoboodschap maken vraagt om routine. Dus sturen we een van onze cameramensen voor een vlotte twee uurtjes op lokatie. Die gaat beelden draaien of een eenvoudige presentatie registreren. Leuk als een supersnelle montage en upload dezelfde dag haalbaar is. Zo’n film-item door T36 heb je vanaf 360 euro.

rianne letschert video-verslag Magnificus
Video-verslag

Als bij een video-item de nadruk op interviews ligt, gaat er een verslaggever mee. Bij een impressie van een event, een openingshandeling of een officiële verklaring. Het aantal draai-uren is maatgevend voor de  kosten. T36 produceert zo’n beeldverslag met opnamen in 2 uurtjes door cameraman en verslaggever vanaf 975 euro.

jessica klement reportage
Reportage

Er zijn zeker 4 draai-uren nodig voor deze reportage. De opdrachtgever voert zelf de regie en presenteert, dus de regisseur en een cameraman volstaan. T36 produceert uitgebreide reportages, halve dag opnamen, en één dag montage, vanaf 1.600 euro.