Services en Support

Sommige T36-producten hebben een superpraktische werking. Zoals vaak: geen tijd, geen budget. Man, wat hebben we een ervaring met last-minute producties. En die zien er toch allemaal professioneel uit.

Vertel het niet verder, maar dan moet je Nico hebben:
Kantoor: 0031 43 325 59 28 – Mobiele: 0031 6 54953711 – mail: nico@t36.nl

Video-item

Niet alle cameramensen kunnen dit, een video-item of videoboodschap maken. Maar wij sturen een van onze cameramensen twee uurtjes op lokatie. Die gaat beelden draaien of een eenvoudige presentatie registreren. Leuk als een supersnelle montage en upload dezelfde dag haalbaar is. Een video-items door T36 heb je vanaf 360 euro.

Video-verslag

Als de nadruk op interviews ligt, gaat er een verslaggever mee. Bij een impressie van een event, een openingshandeling of een officiële verklaring. Het aantal draai-uren is maatgevend voor de  kosten. T36 produceert zo’n video-verslag met opnamen in 2 uurtjes door cameraman en verslaggever vanaf 975 euro.

Reportage

Er zijn zeker 4 draai-uren nodig voor deze reportage. De opdrachtgever voert zelf de regie en presenteert, dus de regisseur en een cameraman volstaan. T36 produceert uitgebreide reportages, halve dag opnamen, en één dag montage, vanaf 1.600 euro.