Videoregistratie van Sprekers

Categories:

Coen Schmitz doet de editing van live registraties

Wist je dat het allemaal niet zo ingewikkeld is, om een videoregistratie te maken van je presentatie? Natuurlijk, dat kun je ook met je mobiele maar dat blijft toch altijd amateuristisch, vooral het geluid. Wil je het goed doen, dan haal je er een vakman bij en werk je met drie camera’s, zendermicro en zorg je dat de slides ook goed zichbaar zijn.

Heb je die middag zo’n 15 sprekers bij elkaar gebracht, dan ben je vanaf  € 120,- per persoon al klaar. Wij uploaden de video’s als je wilt, compleet met titels en muziek. Zodat je dezelfde avond je video kunt mailen naar iedereen die je kent.

De PhD onderzoekers na hun videoregistratie

Zo’n videoregistratie produceerden we pas nog voor deze wetenschappers van INTRICARE. Zij gaven een update van hun PhD-onderzoek en deelden hun video wereldwijd met geselcteerde andere wetenschappers in verwante vakgebieden. Alle vijftien onderzoeken cardio-vasculaire verkalking op het hoogste niveau en zijn afkomstig uit de hele wereld. Daar mag je dus best met zorg over communiceren. Een voorbeeld van zo’n registratie over een inmiddels gepubliceerd onderzoek, zie je hierbeneden.

Dit voorbeeld komt uit het EVOluTION project, waarbij eveneens vijftien PhD studenten hun project toelichten in ongeveer 10 minuten spreektijd. Een hele uitdaging voor een wetenschapper. Om zo’n presentatie te kunnen geven had men een training gevolgd die ook al door T36 werd georganiseerd. Deze manier van videoregistratie kun je natuurlijk ook inzetten voor videomarketing, een vakgebeid waarin we veel ervaring hebben.