T36 Media. Communicatieburo in Maastricht.
‘Elke opdracht is een start-up.’

Why

Welke klus ook, al ons werk is menselijk. Met elke campagne maken we deel uit van een gemeenschap. T36 produceert voelbare inhoud die aan het denken zet. Dat betekent dat je ook risico’s moet nemen, als je meer beoogt dan alleen maar likes verzamelen. Dan moet je relevante en smaakvolle communicatie ontwikkelen, die doet verwonderen en die de mindset prikkelt. Zo bouwen we loyale gemeenschappen die uiteindelijk gedrag veranderen uit overtuiging en fascinatie.

What

T36 ziet elke opdracht als een start-up. Geslaagde oplossingen van toen, bieden geen garantie voor morgen. Zonder alles steeds opnieuw te moeten uitvinden, richten wij ons op het optimaal inzetten van budget en talent van ons samengestelde team. Onze output wortelt in geëngageerde overtuiging, waardoor cultuur en commercie naadloos in elkaar overlopen. Zoiets kan alleen met een startup-mentaliteit. En met goede smaak. Het buro vernieuwt en investeert constant. In het belang van haar accounts.

Who

T36 kent 3 projectleiders. Zij vormen steeds de spil in een zwerm van specialisten in organisatie, concept, editing, distributie, muziek, design, broadcasting, camera, copywriting, animatie, regie en vele andere terreinen. We voelen ons thuis in de wereld van online campagnes, engagementsmarketing, video-operaties, live-events, storytelling, communicatie, digitaal en TV. De belangrijkste ervaring leert dat je veranderingen alleen maar voorblijft door ze in gang te zetten.
Communicatie is veranderlijk. Engagement blijft.
Jean-Paul Toonen

Jean-Paul Toonen

creative director

[email protected]
0031 6 55334419

Nico Kleijnen

Nico Kleijnen

managing producer
0031 6 54953711
Coen Schmitz

Coen Schmitz

project manager field recordings
0031 6 51789639
3D innovatie T36 TEDxMaastricht

Innovatie als drijfveer

Door de transparante werkelijkheid in de huidige media, vereist communicatie een transparante aanpak. Want wat het ene kanaal belooft, zal het andere moeten waarmaken.

Alleen organisaties die zelf innoveren zullen overleven. En innoveren kan alleen als je ook in je communicatie innovatief bent. Zo ligt er nog veel werk rond de regionale kennis- en ontwikkelingscentra. Bijvoorbeeld bij het vinden van nieuwe werknemers, om andere researchers aan te trekken, om opgedane kennis en producten aan te sluiten. Wie in deze kennisregio actief is met vernieuwing, werkt met innovatieve communicatie.