Corporate Profilering

Kijkers willen graag voelen waar een merk, een brand voor staat. Een Corporate film kan dat als geen ander medium. Door te verleiden en verliefd te maken. Want het gevoel gaat altijd voor op de feiten. En als een film het gevoel inspireert, komt de belangstelling voor feiten en cijfers daarna vanzelf op gang.

Corporate video’s worden ingezet bij eerste kennismakingen. Want de eerste ontmoeting kent geen herkansing. Soms heeft zo’n video zelfs de uitstraling van een kunstwerk. Daarom werken we veel samen met specialisten. Of zij nu het sounddesign, animaties of de drone-beelden maken, ze dragen bij aan het bijzonder maken van het eindproduct.

De meest in het oog springende variant is de moodfilm. Daarin is het concept zo uitgesproken, dat de kijker als vanzelf in een bijzondere state-of-mind wordt meegenomen. En dat meestal buiten de paden van het voorspelbare. Een goede moodfilm blijft lang in het geheugen bestaan. En zet het merk in bijzonder licht. Een uitgesproken voorbeeld daarvan is deze introductie van Brightlands, het collectief van Campussen in Limburg.

Wij maakten de films voor Brightlands, Adelante, Gulpener, Provincie Limburg, Maastricht Marketing en vele anderen.