Natuurlijk… biedt T36 plaats aan stagiaires, en geven we voorlichting op scholen over communicatie. Ook kopen wij bij voorkeur lokaal onze verbruiksartikelen en menskracht in. Fiets en openbaar vervoer gaan voor op de auto. En wie bij ons werkt of op bezoek is, eet in elk geval eerlijk en gezond. Maar MVO gaat wel wat verder, vinden wij.

PechaKucha, Stadsgoud en TEDxMaastricht

Wat voegen wij toe aan de maatschappelijke discussie in stad en regio? Samen met anderen organiseren we PechaKucha en TEDxMaastricht. Al meer dan vijf jaar lang – met ca. 10 podiumdagen per jaar – helpen deze podia aan het delen van relevante ideeën. Zo deel je innovatie en maatschappelijke inzichten die zonder deze podia geen gehoor zouden krijgen. De bijdrage van T36 in deze organisaties is vaak leidend. Ook in het jaarlijkse event Stadsgoud van Elisabeth Strouven heeft T36 een vrijwillige, ondersteunende rol.

T36 organiseert ook buurtactiviteiten zoals Mobiele Stadslandbouw en de campagne Drink Water, gericht op Maastrichtse jongeren. Samen met SMPM. In het culturele domein is T36 sponsor van Opera Zuid.