We are preparing

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Dit jaar bestaat T36 dertig jaar. In die drie decenia is veel veranderd. De meest bezochte bioscoop zit in onze broekzak, foto’s liggen opgeslagen in de cloud en het nieuws bereikt ons via Facebook. Al die veranderingen hebben een grote impact op het communicatievak. Daarom is onze range aan campagnes en producten flink wat breder geworden en het hele domein van audiovisuele communicatie aanmerkelijk groter.

Bij zo’n breed pakket aan diensten past geen vaste teamsamenstelling meer. Dus scheppen we meer vrijheid in samenwerking en discipline. Daarom gaat T36 zelfstandig. Alle spelers zijn nu ook individueel ondernemer, met een eigen profilering en specialisme. Schroom dan ook niet om ons rechtstreeks te benaderen. De communicatie-oceaan is meer dan groot genoeg.

We blijven allemaal hoofdzakelijk gehuisvest aan de Theodoor Schaepkensstraat 36 in Maastricht. Want zowel buiten als binnen T36 zullen we elkaar blijven opzwepen. Zo zijn we méér dan ooit klaar voor een toekomst vol brede en inspirerende samenwerking in het communicatievak.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.