Uitnodiging per Video Mail

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Het internationale instituut EIPA nodigt jaarlijks de Europese overheden uit om deel te nemen aan de Prijs voor Publiek Bestuur (European Public Sector Award). En aan T36 de uitdaging om van deze uitnodiging iets bijzonders te maken. Maandag 13 februari ging de uitnodiging met video de deur uit en konden vanuit heel Europa deelnemers inschrijven voor dit grootse event. EIPA ondersteunt in Europa de kwaliteit van Publiek Bestuur en de prijsvraag is daar een opmerkelijk element in. Daarom moet de video ook wel een en ander uitleggen. Voor T36 is de uitdaging om met minimale kosten een zo werkzaam mogelijk resultaat te bereiken. We zijn dan ook best trots dat deze film tot stand kwam binnen een het kostenplaatje van een gemiddelde nieuwjaarsborrel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.