Je collega als inspiratie

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

In het ziekenhuis weten ze het als geen ander. Als je de patiënt niet vanaf moment 1 welkom heet, sta je meteen tien stappen achter. Maar die beleving van gastvrijheid is altijd subjectief. Hoe kunnen we er dan toch, als bedrijf met duizenden medewerkers, in gaan geloven dat wij sámen gastvrij zijn? Voor Reinier de Graaf in Delft was de uitdaging: “Laat onze gastvrijheid zien.” Welnu, als jullie zeggen dat jullie gastvrij zijn, dan komt dat vanzelf aan het licht. Wat we hebben gevonden was een ontzettend gemotiveerd team. Al wandelend door de gangen tref je uitsluitend hulpvaardigheid en vriendelijkheid. En zo maak je graag een eerlijke, mooie film, over oprechte en mooie mensen.

De campagne heeft zijn werk gedaan. Binnen een maand stond de teller op 10.000 kijkers. Iedereen binnen Reinier de Graaf heeft de film gezien. En uit de feedback sprak overduidelijk een gevoel van “trots” op hun eigen, complexe organisatie. Onze conclusie: waar gevoel nodig is, staat het medium film meteen 10 stappen voor.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.