Filmfest Dresden Trailer

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Deze aardige trailer kondigt een short-film festival aan, in de Duitse stad Dresden. De animatie-film is gemaakt door het Berlijnse duo Drushba Pankow bestaande uit Alexandra Kardinar en Volker Schlecht. Met grappige overgangen verwijst de trailer naar iconische beelden uit de filmgeschiedenis. En weet zelfs zonder muziek de onmiddellijke herkenning van heel wat filmfragmenten op te roepen. De schetsen zijn gemaakt op ingescande luchtpost-enveloppen, waarin de inzendingen van deelnemers zijn ontvangen. Overal zien we sporen van stempels en zegels en de trailer wordt dan ook fraai afgesloten met de vermelding van de sponsoren van het festival. Niet zomaar door een verzameling onvermijdelijke logo’s, maar fraai ingepast met eigen postzegels.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.