Mijn Manier van Leven

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
Diabetes. Een stoma. Een niet genezende wond.
Ineens kan een ziekte voor je deur staan. Dan verandert alles in 1 klap.
Je moet je aanpassen, of je er nu klaar voor bent of niet.
Deze film gaat over acceptatie en dat proces.
Soms mag je voor films heel persoonlijk in de levens van mensen kijken. En dat was hier het geval. Oprechte, mooie mensen hebben we mogen ontmoeten in prachtige omgevingen. Heel Nederlands, heel eigen, eigenlijk… heel gewoon.
Als medisch hulpmiddelen-leverancier is je taak op tijd, veilig en goed je producten en diensten te leveren. Maar dat betekent niet dat dit je enige verhaal is. Achter dat logo schuilen empathische verhalen van mensen.
En wij zijn blij dat we deze hebben mogen vastleggen.
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.