TV-Campagne Wiertz

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Hier de feestelijke making-of van de tv-campagne voor Wiertz Personeelsdiensten. “Als het goed gaat met je personeel, dan gaat het goed met je bedrijf” zo luidt de kern van de campagne. Een boodschap die cross-mediaal wordt gedistribueerd.
De making-of is een motivational film voor de eigen 54 medewerkers, maar geeft natuurlijk ook een goed gevoel bij de meer dan 4.000 bemiddelde werknemers van afgelopen jaar.
Wiertz heeft een toonaangevende positie in Limburg en bemiddelt in flex-personeel. De uitzendkrachten van Wiertz zijn inzetbaar via de labels: Wiertz Personeelsdiensten, Jurgens Partners Zuid en Payroll Limburg. De commercial wordt iedere dag uitgezonden op L1-TV van juni t/m september. Daarnaast is er ook een variant op L1 radio te beluisteren. Op TV-Limburg wordt de commercial 3 keer per week en het gehele weekend, ieder uur uitgezonden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.