Google voor Scholen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Deze commercial hoort bij een campagne van Google gericht op het onderwijs. In super-simpele iconen legt Google uit hoe je onderwijs digitaal kunt ondersteunen met het platform. Zonder al te veel woorden symboliseert de commercial de werking van het systeem. Google ontwikkelt voortdurend nieuwe diensten en is dan ook een commerciële, beursgenoteerde organisatie met zo’n 50.000 medewerkers. Het verzamelt en bewaart alle persoonlijke data, zoekacties en web-bezoekjes in alle denkbare details van al haar gebruikers. En daar komen met Google for Education dus een heleboel jonge gebruikers bij. Voor sommigen een beangstigende reden om eens op Yahoo! over te stappen (12.000 medewerkers).

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.