Populair Onderzoeks Verslag

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Alle grote namen uit de wereldgeschiedenis hebben min of meer hetzelfde pad doorlopen. Aan hun grote succes ging meestal een lange periode van tegenslagen vooraf. Historisch onderzoek richt zich zelden op deze periode. Maar het is waarschijnlijk in dit ontbrekende hoofdstuk, waar de sleutel ligt naar succes. In deze tijd komt bijna niemand meer toe aan de noodzakelijke lange weg. We willen instant succes en hebben geen geduld voor een lange aanloop. De film komt van Adam Westbrook, die met zijn films onderzoekt hoe je ingewikkelde dingen aansprekend en eenvoudig kunt uitleggen. Een Britse storyteller in een digitaal tijdperk. De theorie komt uit het boek Mastery, van Robert Greene.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.