Mooi Afdalen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Deze mini docu is natuurlijk prachtig. En dat heeft niet alleen te maken met het mooie landschap, de groene wereld en het uitgebalanceerde thema: hoe daal je af? Hoe je met een sportfiets al die haarspeldbochten moeten nemen, kan Ian Boswell je mooi vertellen. Het wordt één vloeiende en uitgebalanceerde beweging. Dat is bovendien een stuk eleganter voor je knieën dan een Buckelpiste. Maar luister eens mee naar de verwerking van het geluid. Een minimale stilte vertrekt vanuit vogel-gefluit, enkele strijknoten tot een soort ‘stemmend orkest’. En dat alles al even vloeiend als het hele onderwerp zelf. Chapeau Team Sky en Rapha. En bedankt Paul van der Veer voor de mooie zaterdag-tip.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.