Formule Een Animatie

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Wat een aanschouwelijke film over de F1 racerij. Mocht je niet zo’n belangstelling hebben voor deze gierende tak van sport, dat zou na het zien van deze uitleg wel eens kunnen veranderen. De lat ligt enorm hoog in de techniek van race-auto’s. Maar nu heeft Redbull ook de lat van het animatie-maken behoorlijk opgeschroefd. Het is prachtig om te zien hoe coureur Ricciardo in zijn wagen springt die een splitsecond eerder nog maar uit onderdelen bestond. En het sounddesign laat de fraaiste details horen. Het is een aangename uitleg over de meest geavanceerde technieken uit de autosport. En men heeft alle moeite genomen om alles steeds in één blik duidelijk te maken. De tip kwam van Rene Verkaart.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.