Docu naar de Bron

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Sinds 2004 produceren de broers Satoru and Kiyoshi Inoue (Kopenhagen) uitgesproken design kleding. In samenwerking met wereldmerken komen ze steeds met bijzondere verhalen. Zoals deze subtiele docu over de fijnste wol uit de Andes, van de mannetjes Vicuña’s. De Deens-Japanse broers nemen ons mee naar het Peruaanse Goud en laten zien hoe de locals dat vervaardigen. Driehonderd dorpelingen scheren tenslotte 4 mannetjes, waarvan 3 truien gemaakt kunnen worden. Zo is er ook een prachtige film over handwerk in het gebied van Fukushima. Indrukwekkende verhalen die in hun producten zijn verwerkt. Scandinasian stijl, noemen ze dat: Japanese sensibility and Scandinavian simplicity.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.