Crowdfunding Film

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Regisseur Richard Dols maakt een documentaire met de titel: “Voor de stilte”. Daarin laat hij zien hoe mensen in onze samenleving sterven na een ziekteproces. Middels openhartige interviews wordt de zorgmaatschappij en het leven in het hospice in beeld gebracht. Richard heeft zijn project ondergebracht op de site Cinecrowd. En wij denken dat dit crowdfunding project contribuanten verdient. Over de funding zeggen de makers: “Met jullie financiĆ«le steun kunnen wij, Richard Dols, Ruud Geuijen, Hanneke Som, Anne Cobben en Anky Stiphout deze documentaire voltooien. Voor de stilte is al in productie met de ondersteuning van het onder andere DelaFonds en de Provincie Limburg.”

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.