Sublieme Vertelling

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Meesterverteller en TED-coryfee Chris Anderson zet hier een prachtig verhaal neer over nieuwsgier. Want nieuwsgierigheid is de drijfveer achter alle wetenschap en ontwikkeling. Zijn verhaal raakt onze verwondering direct en maakt in alle opzichten voelbaar waarom kennis en inzicht zo vervullend zijn. En ook in deze film is het verhaal versterkt met rake illustraties. De animatie onderstreept op een grappige manier de context van de storyline. Zo maak je 12 minuten hoogwaardige communicatie. Dit zou verplichte kost op scholen moeten zijn. De animatie komt van Andrew Park, Londen. De film had 1,4 miljoen kijkers in 2 jaar.

Reacties
  1. Wil Boonen op 05/02/2014

    maakt de gier naar nieuw alleen maar groter, deze inspirerende vertelling: bijzonder

    Beantwoorden