Satire van de Werkelijkheid

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Meer dan 1.500 korte TV-films heeft Sander van der Pavert op zijn naam staan. Hij is alweer 11 jaar verantwoordelijk voor de satirische bijdragen uit bestaande beelden onder de naam LuckyTV bij de Vara. Van der Pavert schrijft en monteert vrijwel alle bijdragen zelf en doet ook de uiteenlopende stemmen. In ons blog een erg grappig voorbeeld over de manier waarop Albert Heijn haar klantgegevens verzamelt. De montage is gemaakt uit een commercial over de AH-app (Appie). Het genre kun je vergelijken met de zogenaamde shred-montages, waarbij muziekoptredens worden verknipt tot absurdistische klungelvoorstellingen. Wie meer wil zien van deze absurde herinterpretaties kan terecht bij LuckyTV.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.