Valentino’s Oude Ambachten

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Afgelopen najaar kwam Valentino met een geornamenteerd design op tassen en pumps. Onder de naam Valentino Intricate zien we barokke stiksels in wit leer. Het lijken wel kantklossende nonnenhanden die de motieven bij elkaar borduren. En ook de muziek onderstreept het ambacht waarvan we niet meer wisten dat het bestond. Valentino staat bekend om traditioneel handwerk. Het is misschien moeilijk te maken zo’n leren filigrein, maar de film heeft op Youtube niet veel bereik gehaald. Zulke films worden veel meer toegepast in etalages en rond shows. Daar waar ‘de bloedspiegel der begeerte’ al gestegen is tot aan het bestedingsniveau. Zo’n tasje kost dan ook snel een mille of vijf. Mode is communicatie, zoveel is zeker.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.