TED presenteert guerrilla tuinier

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Met de charme van Bill Cosby en de vastberadenheid van een Terrier wandelt Ron Finley over het podium. Hij roept op tot guerrilla gardening. Het verbouwen van groenten op overhoeken, openbare plantsoenen en verkeersdrempels. Omdat we ‘de industrie uit ons voedsel moeten halen’ en omdat onze kinderen weer zullen leren wat een tomaat eigenlijk is. Zijn betoog heeft een ontwapenende directheid en is een van de meest authentieke presentaties die TED te bieden heeft. Ook dit jaar zet T36 weer de schouders onder een nieuwe TEDxMaastricht. Na het grote succes van vorig jaar, zal er opnieuw een inspanning worden geleverd om het event te laden met inspiratie. Wie daartoe idee├źn heeft, mag zich melden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.