Morgen begint Vandaag

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Cisco, de leverancier in data technologie – van Clouddiensten tot netwerken – heeft het niet makkelijk om in dertig seconde toegevoegde waarde te etaleren. Daaraan waagt Cisco zich dan ook niet. Wat we krijgen is een blik in de toekomst via het heden. Want laten we eerlijk zijn, de wereld is ingewikkeld genoeg om er nu al niets meer van te begrijpen. Het resultaat is een fraaie, snelle, prikkelende commercial die Cisco als een soort visionair neerzet, zoals we dat inmiddels gewend zijn van Triodos en Gulpener. Fascinerend om naar te kijken en in zekere zin aantrekkelijk omdat je graag te maken hebt met mensen die over een betere toekomst nadenken. Of dat ook echt zo is, valt in dit geval niet te beoordelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.