United Nations University video jaarverslag

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Het belangrijkste document om je organisatie te profileren is het jaarverslag. En bijna niemand leest het. Toch investeert elke organisatie er een hoop in: schrijven, becijferen, fotografie, vormgeving, drukwerk.
Films kosten natuurlijk ook geld. Maar daarmee kun je wel in een kort tijdsbeslag een kader scheppen waardoor men betrokken raakt. Want het gaat veel meer om de beleving dan de cijfers zelf. Bovendien kunnne we na afloop zien hoeveel mensen nu werkelijk gekeken hebben. Voor UNU Merit maakten we naast de film ook een flyer, gebaseerd op de video-stijl. En wie de details wil narekenen krijgt een PDF.

Reacties
  1. Toeristisch Jaarverslag – T36 MEDIA op 03/02/2017

    […] te overtuigen, aandeelhouders, of eigen medewerkers bijvoorbeeld. Mooie voorbeelden zijn die van MERIT en van Koraalgroep. Maar ook dit is een geslaagd jaarverslag, voor Maastricht Marketing. Dat is de […]

    Beantwoorden