Impliciet Communiceren

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Kleding is vooral ‘a way of life’ en dan kun je beter impliciet communiceren dan expliciet. Zoals hier voor Vogue. In dit filmpje “scripted Content” gaat een jongen naast Jessica Chastain (kende haar ook niet ; ) op een bankje zitten. Zoals velen wil deze jongen dat bijzondere moment delen met een vriendin. Het verhaaltje duurt maar 1,5 minuut en maker Matthew Frost zal er tamelijk vlot klaar mee zijn geweest. Maar het werkt. En past precies binnen het mission statement van Vogue: “Vogue places fashion in the context of culture and the world we live in—how we dress, live and socialize; what we eat, listen to and watch; who leads and inspires us. Vogue immerses itself in fashion, always leading readers to what will happen next. Thought-provoking, relevant and always influential, Vogue defines the culture of fashion.”

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.