Bart Knols Visualiseert op Podium

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Op TEDxMaastricht – de editie van woensdag 4 september jl. – had malaria-deskundige Bart Knols de 900 toeschouwers bij de oren. In een zeer beeldende talk legt hij uit hoe de westerse samenleving haar sociale omgang heeft verloren. Zijn persoonlijke belevenissen worden als het ware werkelijkheid op het podium op een eenvoudige maar zeer aansprekende manier. Het publiek beloonde de bijdrage van Knols met een ovationeel applaus en het werd een hoogtepunt in een prachtige reeks TED talks. TEDxMaastricht kwam mede tot stand met de inspanning van ons team. De belangrijkste sponsoren voor deze dag waren de UM, Provincie Limburg, DSM, Sabic en Gemeente Maastricht.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.