Alumni @ Maastricht University

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Maastricht, een stad om je te blijven herinneren, is de boodschap van dit project. In opdracht van Maastricht University hebben we de film geproduceerd met het oog op de Alumni die aan deze universiteit verbonden zijn. Omdat alle alumni tevens ambassadeurs zijn van de stad waar ze ooit woonden. De film is inmiddels ook populair bij andere doelgroepen en wordt gedeeld via Facebook, Twitter en andere online platforms.

Reacties
 1. bart coenders op 02/09/2013

  Wederom zo’n mooie film. Volgens mij alweer de derde uit jullie koker. Toch – als filmmaker – vraag ik me af wat ervan overblijft als je de muziek uitzet; Vorm zou ik zeggen waarbij de boodschap behoorlijk ontbreekt wat toch wel te betreuren valt. En naar mijn mening zitten we al in behoorlijke inhoudsloze tijd wat dit medium betreft… Tenslotte vind ik de parallel tussen frisse bloemen en jonge studenten studentico.

  Om te eindigen met wat positiefs: te gek dat blog met daarop allemaal die geweldige filmpjes en de goede commentaren daarbij, erg inspirerend om daar geregeld op rond te snuffelen.

  Met vriendelijke groeten, Bart Coenders

  Beantwoorden
 2. bart coenders op 02/09/2013

  ps: zie dat deze reactie nog goedgekeurd dient te worden.

  Tja, zal Snowden dan maar even een mailtje sturen, die is ervaringsdeskundige.

  Succes met goedkeuren.

  Groet, Bart Coenders

  Beantwoorden
  • Halfens op 02/09/2013

   Hoi Bart,
   Leuk dat je meekijkt op ons blog!
   Ik hoop dat je veel inspiratie tegenkomt 🙂
   Natuurlijk keuren we alles goed, maar als we dat niet aanzetten, stroomt het vol me spam.. En dat willen we nu ook weer niet…
   Groet,
   Stijn