Verfrist Rotary Imago

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

In een campagne van zo’n 20 films heeft T36 de Nederlandse Rotary organisatie een voelbaar gezicht gegeven. De films zijn volkomen authentiek en hebben uiteenlopende thema’s, want Rotary kent een enorme diversiteit aan activiteiten. Maar in algemene zin komt de organisatie er met een eigentijds en actief imago uit tevoorschijn. Rotary werd vroeger te vaak geassocieerd met bezadigde elite. Uit de rondgang door Nederland blijkt echter een heel ander beeld. Eigentijdse leden dragen flink bij aan welzijn, leefkwaliteit en gezondheid. En voor iedereen die het lidmaatschap overweegt, bieden deze films een eerlijke oriëntatie. En uit puur chauvinisme tonen we hier de Maastrichtse bijdrage 🙂

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.