United Nations University MERIT

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Don’t tell ‘m, show ‘m. Vanuit die gedachte maakten we een film voor UNU Merit, de Maastrichtse afdeling van de United Nations Universiteit. Na jarenlang bijna onzichtbaar te zijn geweest voor de buitenwereld, treden ze nu naar buiten. Om te beginnen met het antwoord op de vraag: wie zijn wij eigenlijk?

Omdat je bent wat je doet en je doet wat je bent geven praktijk-voorbeelden vaak een helder beeld van een organisatie. De voorbeelden waarmee Merit zich presenteert, communiceren het gevoel waarmee de Universiteit zich identificeert; geworteld in de realiteit, met oog voor hun omgeving en hun blik gericht op de wereld.

Natuurlijk vertellen we ook wel wie ze zijn en wat ze doen, maar de ware betekenis van het werk van UNU Merit, zit tussen de regels van het gesproken woord en in de impact van de beelden. Door de hoge informatiedichtheid en de taal van de doelgroep sluit de film naadloos aan bij de wereld van buitenlandse overheden en internationale hulporganisaties.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.