Iets moois… deel je.

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Steeds vaker blijkt dat oprechte en inspirerende inhoud de beste verspreidingskracht heeft. In de wirwar van toeristisch aanbod is het voor een Gemeente als Echt-Susteren niet eenvoudig een strategische positie te kiezen. De kans dat je ongezien ondersneeuwt is groot. Daarom zijn hier geen superlatieven tot film verwerkt, maar de beleving zelf. Geheel van binnenuit glijdt de camera door het lente-landschap. En alles wat goed doet voelen passeert in poëtische lichtheid de revue. ‘Wat heb ik nu gezien?’ laat zich moeilijk beantwoorden. Maar ‘wat heb ik gevoeld?’ des te beter. Op deze manier is dit stukje Maasdal in beeld gebracht.. hoogst persoonlijk en sensueel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.