Het Single Story Gevaar

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

De Afrikaanse schrijfster Chimamanda Adichie vertelt op een TED bijeenkomst over het effect van ‘the single story’. En over het vinden van haar eigen culturele wortels. Haar betoog is een waarschuwing in de richting van clichés. Want eenzijdige verhalen vertekenen de werkelijkheid gevaarlijk. TED biedt een podium aan mensen die zich onderscheiden door inzicht of daadkracht. Inzichten en ervaringen die de moeite waard zijn te verspreiden over de wereld. In Maastricht zal 4 september TEDxMaastricht plaatsvinden met diverse sprekers van dit niveau. Neem voor meer informatie contact met me op.

Reacties
  1. An Geenen op 01/06/2013

    Wat een mooie TED. Bedankt voor het delen, Jean-Paul.

    Beantwoorden