Fashionclash Maastricht

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

‘If it doesn’t hurt, it’s not fashion’. Oftewel, hoge hakken doen nu eenmaal pijn. Maar ook: Het maken van mode die de zienswijze op mode verandert, vergt dat je ‘the extra mile‘ moet lopen. Want Fashionclash Maastricht gaat niet over de mode die wij volgend jaar dragen. Het gaat over kunst, die op lichamen geprojecteerd wordt. En die uitingen kunnen over enkele jaren wellicht meegenomen worden in het dan geldende modebeeld. Fashionclash verandert dus je perceptie. En wij maken dat voelbaar door een spuit (fashionclash) in een oog te zetten (perceptie). Geen zorgen, het model leeft nog. En we hebben geen schadeclaim gekregen…

Kijk ook even naar de indrukwekkende lijst van mensen die mee werkten, zonder hen hadden we dit niet gekund.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.