Visie in middelbaar onderwijs

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Als je in Maastricht middelbare onderwijs volgt, heb je meestal te maken met het LVO bestuur. Deze grote onderwijs aanbieder gaat haar toekomstvisie op begrijpelijke manier communiceren. En om dat proces in gang te zetten kwam de vraag terecht bij T36. Een aantal stevige brainstormsessies leidden tot een heldere story over de materie. Binnen het onderwijs zijn al vaak veranderingen gecommuniceerd, maar niet altijd met het gewenste resultaat. Terwijl juist in gezamenlijkheid dezelfde strategie uitdragen en volgen cruciaal is. In deze film wordt de visie voor de komende 5 jaar uitgelegd op een manier die zowel voor leerkrachten als ook voor leerlingen en hun ouders inspirerend is.

Reacties
 1. Ellen Sleebe op 09/02/2013

  Mooi en helder uiteengezet. Wellicht ook mooi om in het ingewikkelde veld van de jeugdzorg te gebruiken.

  Beantwoorden
  • Halfens op 10/02/2013

   Dank je wel Ellen, We zijn toevallig ook voor de koraalgroep bezig met een dergelijke film.
   Ik weet alleen nog niet of die op internet gaat komen..