Alles over Voedsel

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

In een prachtige serie van de BBC uit 2010 komt alle waarheid over ons voedsel aan bod. Het is de akeligste thriller die je jezelf kunt aandoen, want de hoofdrol spelen we zelf. Met grote lichtvoetigheid springt de BBC over de aarde om oorzaken en verbanden in kaart te krijgen. Aan de hand van de sympathieke Brit George Alagiah wandelen we over akkers, markten en door keukens en supermarkten. Een serie die met passie is gemaakt en waarin kosten nog moeite zijn gespaard om ons alle inzicht te bieden. Stap voor stap wordt de relatie tussen onze consumptie en de gevolgen daarvan helder. The Future of Food is al een jaar online in drie delen. Deel 1 trok zo’n 70.000 kijkers, hetgeen onbegrijpelijk weinig is voor een cruciaal onderwerp als dit.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.