De nieuwe Disney

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

De shortfilm Paperman is nog maar pas online en gebaseerd op nieuwe technieken in animatie. De stijl is elegant minimalistisch en bijna geheel zwart wit, op een kusje na. En zoals we van Disney gewend zijn is het verhaal zo oud als de mensheid zelf en zullen twee geliefden elkaar vinden door toedoen van de niet-aflatende inspanningen van de man. Klassieker kun je het niet bedenken, zoals ook het happy end in dit oeroude concept zit ingebakken. In de techniek wordt een mix gebruikt van handgetekende celanimatie met computer gegenereerde technieken. Veel plezier met dit fraaie muzikale verhaal.

Reacties
 1. Pierre op 31/01/2013

  Mooie vondst Stijn!
  Dat waren weer hele mooie 6 minuut 33 in een regenachtige grijze dag

  Beantwoorden
  • Halfens op 31/01/2013

   Nou dit was er een via Jean-Paul, die hem op zijn beurt weer van Sueli Brodin kreeg.. Maar mooi he!!