Zingeving en Vertrouwen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Zingeving een leven lang? Draait dat om uitdaging, voldoening, salaris of secundaire arbeidsvoorwaarden? Om congressen van Loyalis te openen en het publiek aan te zetten tot verdieping, was een bezinnende film nodig. Loyalis ondersteunt werkgevers bij het bieden van balans aan hun personeel. Want we weten inmiddels wel dat werk maar een onderdeel vormt van een natuurlijk evenwicht in een mensenleven. Er zijn veel filosofieën over geschreven en aan deskundigen op dit terrein ontbreekt het niet. Maar in deze film wendden wij ons tot de mensen met levenservaring. En stelden de vraag wat hun leven in balans heeft gebracht. Deze opdracht is een blijk van groot vertrouwen, onze opdrachtgever heeft de moed gehad om het zwaartepunt van de film niet te richten op de verzekeringsproducten zelf. Maar op de kwaliteit van leven, vervat in een verwonderend levensverhaal. De opnamen zijn gemaakt bij De Carishof.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.