Het Nieuwe Bankieren II

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

“Wil je een positief verschil maken? Beleg met ons in eerlijker voedsel, schonere energie, meer cultuur.” Met die belofte maakt Triodos Bank haar follow up na de campagne: ‘Klein, het nieuwe groot‘. Deze opvolger is 3 december online gekomen en wordt ook via TV gebroadcast. De Triodos boodschap raakt bij velen een snaar en levert deze bank een groot aantal nieuwe accounts op. Waar andere banken beloven niet in wapens en andere foute producten te investeren, gaat Triodos verder. Deze bank kiest voor het aanmoedigen van duurzame ontwikkelingen, zoals windmolens en zonnepanelen. De campagne krijgt erg goede kritieken en dat was nodig, want nog maar twee jaar geleden stond de bank soms in een kwaad daglicht.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.