TV kijken op Youtube

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Dat het de moeite loont een fraai PC- of Mac-scherm en geluidsset aan te schaffen, hebben steeds meer mensen door. Want op Youtube vind je inmiddels prachtige series en programma’s die je zelf op elk moment kunt afspelen en weer doorgeven aan anderen. Soms illegaal geplaatst vanuit Azië of India, maar onstuitbaar groeiend in aanbod. Dit verschijnsel gaat het kijkgedrag van de massa beïnvloeden. Vandaag een voorbeeld van een BBC programma over design. We zien geen loftrompet over meubels en stofzuigers, maar het design van oorlogsmaterieel. En disign is communicatie. Het programma staat een maand online en telde nog maar 1500 kijkers worldwide. Maar dat aantal zal gestaag groeien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.