Onovertroffen Insane

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

In de reeks OK Go video’s hebben we al een en ander laten zien. Deze automotive variant is de meest kostbare (en dus gesponsorde) en heeft vier maanden voorbereiding gekost. De opnamen vonden in 4 dagen tijd plaats en er werden zo’n 1.000 instrumenten opgesteld in een woestijn buiten Los Angeles. De auto is een Chevy Sonic die werkelijk bestuurd werd door lead zanger Damian Kulash. Die had voor deze gelegenheid natuurlijk een cursus stuntrijden voltooid. Uit het kijkcijfer blijkt dat er nog steeds onaflatende belangstelling bestaat voor dergelijke projecten. De 21 miljoen kijkers zijn inmiddels gepasseerd. De regisseur was Brian L. Perkins. En Luke Ricci deed de productie, ook geen simpele klus.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.