Cheesy Teleac

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

De cursus “zelf virals maken” is natuurlijk een parodie op de ouderwetse stroom TV cursussen die Teleac over het kijkerspubliek heeft uitgestort. Arjan Ederveen wist ons al te vermaken met iets soortgelijks onder de titel “creatief met Kurk” nu is het de beurt aan Jeroen Teelen om ons wijs te maken dat je een Viral kunt “maken”. Een viral kan hooguit ontstaan. En daar heeft de maker zelf maar beperkte invloed op. Toch komen er wat aardige voorbeelden aan te pas. De ‘cursus’ kent vier zeer korte delen voor de viral competitie voor de Nacht van de Korte Film. Zelf is de serie niet echt viraal gegaan. Het eerste deel scoorde 6.800 views, deel IV nog maar 1.400 views.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.