Chrissie’s Story

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

“Laat een vlotte verteller het verhaal doen en illustreer dit in stijl”. Meer gebeurt er niet in deze short story over Chrissie Hynde. Nu is dat verhaal op zichzelf ook erg de moeite, dus houdt verteller Matt Pinfield ons goed bij de les. Er is geen enkele muziek noch achtergrondgeluid, alle beelden zijn zwart-wit met soms een accentje rood, maar het concept werkt. De opdracht werd gegeven door MTV, het station dat graag nieuwe ideeën en experimenten uitzendt, als deze maar niet te lang duren. Dit filmpje is maar zojuist online en heeft nog geen duizend hits, maar dat cijfer zou best mogen oplopen.

Reacties
 1. Pierre Maas op 31/08/2012

  Ik betrap me erop dat ik alleen zit te luisteren. Wat een stem.
  Er gebeurt eigenlijk niets spannends, maar hij wekt onbewust met zijn intonatie de indruk dat er iets hilarisch staat te gebeuren.

  Beantwoorden
  • Jean-Paul Toonen op 31/08/2012

   Misschien heb jij ook wel zo’n verhaal over het ontstaan van de Verwondering. Mensen vertellen veel te weinig over hun lotgevallen. Als ze dat wel zouden doen, gaan anderen hun ‘verhalen herhalen’. Het is niet voor niets dat deze woorden zo veel op elkaar lijken. Storytelling heet dat nu… en dat heeft een ongekende distributiekracht. Hoe spannend het verhaal uiteindelijk is, speelt eigenlijk niet zo’n rol. Als we maar geboeid luisteren : )