Alledaagsheden

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Een film zonder boodschap, zonder verhaal. Maar een heerlijke opsomming van alledaagsheden die op een onconventionele manier in beeld zijn gebracht. De cameraman heeft elk cliché gemeden en er een volkomen authentiek, eerlijk geluid bij gemonteerd. De film geeft daarmee in een heel korte tijd een herkenbare sfeer van een plek, een dorp (?) waar het leven zich ontvouwt in de ochtend van een mooie dag. Dit soort films vormen wel haast een therapeutische ervaring van eenvoudig geluk.
Cameramensen wilen graag weten waarmee het werd gedraaid: 7d/ lens f 1.4 24mm canon en enkele shots met de iPhone 4S. En in Adobe heeft men de kleur gecorrigeerd. In een paar dagen 129.000 views.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.