Network

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Vandaag maken we een sprongetje terug naar november 1976. Destijds schreef Bruce Janson het verhaal van de ontslagen TV-anchorman Howard Beale (Peter Finch) die het volk oproept het allemaal ‘niet meer te pikken’. Deze scene uit de satirische film ‘Network‘ uit de stal van Metro-Goldwyn-Mayer is tijdloos gebleken en de film scoort nog steeds een 8.2 op het IMDb. In die tijd keken we nog naar de inmiddels 71-jarige Faye Dunaway die bekend stond als: An icy, elegant blonde with a knack for playing complex and strong-willed female leads.

Reacties
  1. Jean-Paul Toonen op 08/07/2012

    En als je even om je heen bladert in Youtube… zie je ook deze man voorbij komen. Wat een tekst, wat een verwoording: http://youtu.be/Yi6XV8yBFoU

    Beantwoorden