Alles komt aan het licht.

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Het internet onthult alles. Op termijn zal elke fout of juist elke kwaliteit bloot gelegd worden via het web. Want in deze wereld zijn we allemaal waarnemers. En sommigen onder ons heel scherpzinnige waarnemers bovendien. En daarnaast worden we steeds vaardiger om onze bevindingen te delen. Misschien zal dat op termijn betekenen dat er geen plek meer zal zijn voor charlatans, zij ontkomen niet meer aan hun ontmaskering. En de toppers onder ons stijgen sneller naar een bijzondere status. In deze film een mooi voorbeeld van een ontmaskerd gebrek. Dean Peterson herkent een unieke struikeltrede. De film kreeg 1,4 miljoen views in 4 dagen. En wie daarna de onopvallende, beste Sushimaker wil ontmoeten moet deze trailer eens zien. Jiro is door de film en het internet in enkele maanden wereldberoemd gemaakt. Zo kan het ook.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.