3 minuten Portretten

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

T36 is al enkele jaren actief voor Regiobranding Zuid Limburg met portretten van (nieuwe) Limburgers die mogelijke twijfelaars helpen bij hun keuze voor deze streek. Deze campagne wordt in onderzoeken als bijzonder werkzaam beoordeeld en buiten de doelgroep volgen ook andere ge├»nteresseerden de serie met belangstelling. Nu blijkt er in Berlijn ook een portretserie in productie te zijn. Het uitgangspunt is volstrekt anders, maar de uitvoering sterk verwant. Ook in deze serie gaat het om burgers uit de eigen regio, al komen er geen prominenten in voor. Het worden 52 portretten en die duren elk zo’n 2 tot 3 minuten. De Berlijnse portretten zijn een combinatie van stem, geluid, video en fotografie en laten ontroerende thema’s zien van de stad. Uit de verzameling ontstaat een nieuw beeld van Berlijn en daarin schuilt een unieke kracht. De tip kwam van Christiane Gronenberg van Via2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.