Jason Silva

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Een inspirerend Internet fenomeen is Jason Silva. Deze jonge TV presentator is gekwalificeerd met de begrippen: “a Digital DJ, a re-vitalizer and remixer of optimism” is in wezen programmamaker en is groot geworden in de TV stal van Al Gore (Current TV). Jason heeft inmiddels zo’n 100 uur aan unieke TV content op zijn naam staan. Hierbij een aflevering van een serie micro-docu’s die de uitstraling hebben van Ideeën-trailers. Highspeed gemonteerd met beelden uit wetenschap en techniek. Het is zijn eerste bijdrage, die enorm scoorde bij een snel groeiend publiek. In deze maand juni zal Silva ook op TED Globel verschijnen met het thema “Radical Openness”. Zodra het online komt, houden we je op de hoogte.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.