Fora TV Kanaal

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Fora TV is Educatief platform maar ook een youtube kanaal voor lezingen, discussies en conferenties. Het heet dan ook wel “The Conference Channel”. Dit platform biedt een enorme collectie aan filmcontent, steeds in behapbare speelduur aangeboden aan iedereen die ingevoerd wil worden in uiteenlopende onderwerpen. Het kanaal heeft meer dan 50.000 abonnees en bediende al 44 miljoen kijkers.
Een spreker die het publiek steeds op de punt van de stoel weet te brengen is Sir Ken Robinson. In dit korte betoog legt hij uit dat ons huidige onderwijs een restant is uit het tijdperk van de industriele revolutie. Hij schreef onder meer: The Element: How Finding Your Passion Changes Everything.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.