“Paths of Hate” animated short film

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Hier is hij dan, in HD… de volledige versie van Paths of Hate. De trailer was al zo veelbelovend dat we die eerder al plaatsten in dit blog, maar ga er nu maar eens voor zitten en zet je scherm op Fullscreen. En het volume vol open. Want dit is een ronduit indrukwekkende film die in 10 minuten naar een bloedrode climax voert. Paths of Hate is een shortfilm over het luchtgevecht tussen een Messerschmitt en een Spitfire. De piloten gaan voorbij alle grenzen om elkaar in de ondergang te storten. Er is ook een fraaie Making Of te zien, toegelicht door maker Damian Nenow. In een maand trok de film 35.000 hits en valt overal in de prijzen. Want wat je hier ziet, kan alleen in animatie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.