Communicatief Handwerk

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Men vroeg Lernert en Sander – twee kunstenaars actief op het terrein van commercials, leaders, art movies, documentaires en installaties – om een film te maken over een handgemaakte bijdrage in het blad Wallpaper*. Wallpaper engageerde ook twee Italiaanse kleermakers van de kledingfirma Brioni. De twee kunstenaars maakten er een ultieme klant voor, waarmee bewezen is dat de kleermakers hun vak tot in de puntjes beheersen.

Lernert en Sander zijn van Nederlandse afkomst en hebben samen besloten dat alleen maar werken nogal saai is. En dat kunst gerelateerde projecten veel meer voldoening geven. Hun werk betreft meestal eenvoudige en communicatieve topics, met esthetische en humoristische accenten. Ze scoorden hoog bij festivals in Rio de Janeiro en New York.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.