Nasa Landing Promo

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

In het gevecht om het bestaansrecht brengt Nasa korte clips op het web, die draagvlak moeten werven voor hun kostbare en aansprekende projecten. Dit toestel is bedoeld voor Mars en werd vorig jaar november gelanceerd. Dit jaar in augustus zal het vehikel landen op het Mars-oppervlak en een aanvang nemen met zijn wetenschappelijke verkenning. Deze shortfilm geeft daar een fraai voorproefje van. De langere versie op Youtub trok al zo’n 21.000 kijkers, waarmee het NASA’s Mars Science Laboratory mission Curiosity rover gezonde aandacht krijgt.

Reacties
  1. Nasa boort in Mars – T36 MEDIA op 30/03/2013

    […] zo interessant is om de ruimte te bestuderen. In deze educatieve film over de Mars-lander “Curiosity” is wellicht snel geproduceerd en heeft toch een pakkende, begrijpelijke verhaallijn.┬áMars […]

    Beantwoorden